Zoekopdracht voor een auto bij Auto & Service in Hengelo

Zoekopdracht

Heeft u tussen ons overzicht van occasions (of op welke andere plek dan ook) nog niet gevonden wat u zoekt? Door bij Auto & Service in Hengelo een zoekopdracht te plaatsen, vergroot u de kans dat u alsnog uw droomauto gaat vinden. Wij helpen u namelijk graag bij uw zoektocht naar de perfecte auto. Wij vinden het belangrijk om de perfecte auto voor u te vinden, aangezien dit een grote investering voor u is. Naast uw droomauto wenst u ook zekerheid: een betrouwbare auto die u overal zorgeloos brengt. Om dit te garanderen bieden wij drie garantiepakketten aan. Zo bent u zeker van de juiste keuze.

Laat ons het voorwerk doen

Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autogarages, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door gebruik te maken van een zoekopdracht bij ons bedrijf zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig. Geef uw specifieke wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek. 

Staat uw droomauto niet in Nederland? Ook het importeren van auto’s behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom een keer langs in onze showroom zodat we alles samen rustig kunnen bespreken. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.