Wachtruimte bij Auto & Service in Hengelo

Vervangend vervoer

Als uw auto voor onderhoud of reparatie bij Auto & Service staat kunt u voordelig gebruik maken van een vervangende auto of een leenfiets. Wij beschikken over jonge, representatieve auto’s welke zijn voorzien van airco en radio. Omdat wij het belangrijk vinden om duurzaam te ondernemen hebben alle auto’s het energielabel A. Ook beschikken ze zo over een gunstig brandstofverbruik.

Wilt u gebruik maken van ons vervangend vervoer? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Dan kunnen wij een auto of fiets voor u reserveren. De kosten voor een huurauto zijn € 14,95 per dag en geldt voor particulieren bij een onderhoudsbeurt. Dit is incl. verzekering, houderschapsbelasting, reparatie en onderhoud. De auto moet na afloop wel volgetankt ingeleverd moeten worden.

Haal- & brengservice

Naast vervangend vervoer bieden wij een haal- en brengservice. Het is mogelijk om uw auto bij u thuis of werk op te laten halen en/of na het onderhoud weer terug te brengen. 

Wachtruimte

Heeft u een afspraak in onze werkplaats en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt lezen of werken. De koffie is vers en u kunt gebruik maken van onze Wifi.

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. Wij halen en brengen u en uw auto voor het werkplaatsbezoek.
  2. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  3. U wilt op de reparatie wachten

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Auto & Service in Hengelo? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.