Aircoservice bij Auto & Service in Hengelo

Aircoservice

In bijna alle auto’s zit tegenwoordig airconditioning. Auto & Service in Hengelo kan door middel van aircoservice deze airco goed onderhouden. De temperatuur in uw auto is dan aangenaam, de luchtvochtigheid wordt goed geregeld en de airco werkt dan goed in uw auto. In de zomer en winter zorgt het er tevens voor dat de autoruiten niet aanslaan. Ook blijven er geen ongewenste geuren in de auto rondhangen. Maak dus snel een afspraak voor het airco-onderhoud van uw auto en laat ons u helpen.

Zorg voor een goede koeling in de auto

Een auto die goed gekoeld is aan de binnenzijde, zorgt voor een positieve bijdrage aan de veiligheid en ook het rijcomfort. Moet uw airco vervangen of bijgevuld worden? Stap dan onze werkplaats binnen en schakel onze aircoservice in. Maak dan vooraf wel even een afspraak of neem contact op met ons.

Laat uw airco goed werken

Iedere airco heeft een koudemiddel waardoor de airco goed werkt. Toch verliest het systeem bij normaal gebruik zo’n 10% van dit middel per jaar. Hierdoor koelt elke airconditioning na een tijdje minder goed. Het koudemiddel smeert ook alle draaiende onderdelen. Verliest het systeem te veel van dit middel, dan loopt de airco droog en is een dure reparatie noodzakelijk. Door de airco regelmatig onderhoud te bieden, voorkomt u dit soort problemen.

De airco-onderhoudsbeurt:

  •  Legen aircosysteem
  •  Vacumeren
  •  Druktest
  •  Diagnose stellen
  •  Hervullen van het aircosysteem met koudemiddel
  •  Afgifte certificaat

Wilt u gebruikmaken van de aircoservice van Auto & Service in Hengelo? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.