Auto onderhoud plan bij Auto & Service in Hengelo

Auto onderhoud plan

Of uw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Daarmee verkleint u de kans dat er onverwachte reparaties aan uw auto nodig zijn. Ook scheelt dit u op de langere termijn qua kosten. De vakmannen bij Auto & Service in Hengelo controleren uw auto bij een beurt standaard op verschillende belangrijke punten. Dat zorgt direct voor een helder beeld van de staat waarin uw auto verkeert op technisch gebied.

Hoe vaak is onderhoud aan uw auto nodig?

Over het algemeen geldt dat een auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De auto’s van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de auto. Houd de meldingen van uw auto dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw auto ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Auto onderhoud plan 

Vaak is auto onderhoud een post waarop wordt bezuinigd. Dagelijks zien wij in onze werkplaats auto’s waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan, met alle financiële gevolgen van dien.

Met het Auto Onderhoud Plan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto en weet u tevens waar u financieel aan toe bent. U betaald namelijk een vast bedrag per maand. Klik hier en bereken binnen twee stappen u eigen maandtarief.

Bij het Auto Onderhoud Plan zijn inbegrepen:

  •  Grote- en kleine beurten
  •  APK-keuringen incl. roetmeting / 4-gastest
  •  Mobiliteitsservice
  •  Zomer- of wintercheck
  •  Vervanging kapotte exterieurverlichting
  •  Tussentijds bijvullen vloeistoffen (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof)
  •  Vervangend vervoer
  •  Haal en breng service

Het Auto Onderhoud Plan is exclusief reparaties die niet in het Auto Onderhoud Plan worden vermeld, zoals vervanging van slijtagedelen, schade en/of vervanging door derden.