Schadeherstel bij Auto & Service in Hengelo

Schade- en ruitherstel

Of het nu uw eigen schuld is of u er helemaal niks aan kon doen: een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Heeft u tijdens het autorijden schade opgelopen aan uw auto, dan wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kom in dit geval naar onze werkplaats en kies voor professioneel schadeherstel van uw auto. Wij doen er dan alles aan om de schade van uw auto zo snel mogelijk te repareren.

Herstel en afwikkeling

Bij Auto & Service in Hengelo zorgen we niet alleen voor het herstellen van de schade, we kunnen ook zorgen voor de complete schadeafwikkeling. Daarnaast zijn wij prima in staat om voor u de schade te taxeren. We doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeft u uw auto niet langer dan nodig is te missen. Heeft u een leenauto nodig of wilt u hulp bij de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij? Wij stellen u als klant altijd centraal en helpen u op alle mogelijke manieren.

Verzekering

Verzekeringsmaatschappijen verwijzen u vaak door naar specifieke schadebedrijven. Zij doen voorkomen alsof u hier geen keuze in heeft, terwijl dit niet het geval is. Wij kunnen ons voorstellen dat u in dit soort situaties uw auto liever aan een bekend bedrijf toevertrouwt. Heeft u schade aan uw auto? Neem dan contact op met Auto & Service!

Reparatie van uw voorruit

Schade aan een auto bestaat in allerlei vormen en maten. Het kan om een hele grote schade gaan na een fikse botsing, maar bijvoorbeeld ook om een sterretje, deuk of kras in de voorruit. Wij staan altijd voor u klaar en repareren of vervangen uw autoruit snel en deskundig.

Auto & Service kan kleine schades eenvoudig repareren met speciaal kunsthars. Voor een optimaal resultaat verwijderen we eerst alle vocht, verontreinigingen en eventuele luchtbelletjes met een zogenaamde vacuümklok. Daarna wordt de special hars in de voorruit geïnjecteerd om de beschadiging te repareren.

Verzekering

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan is een ruitreparatie meestal gratis. Wanneer u een ruit moet laten vervangen dan heeft u bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. Wij nemen het verschil in eigen risico voor onze rekening. Zoals het hoort.

Wilt u ook gebruikmaken van de mogelijkheden van schadeherstel van uw auto bij Auto & Service in Hengelo? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak in onze werkplaats.