LhvceSR8NlOjj4FlCpJPqfaQk0UxWUlpHZ2vJmEC.jpeg

Bandenwissel

Beschikt uw auto over winterbanden? Dan is het zaak dat de banden twee keer per jaar gewisseld worden. In de lente vervangen we de winterbanden met zomerbanden. En net voor de winter zijn intrede doet, maken de zomerbanden plaats voor de wintervariant. Zoekt u een garage die de bandenwissel op een professionele manier kan verzorgen? Kom dan naar Auto & Service Hengelo toe. Naast de bandenwissel regelen we, als u dat wilt, ook de opslag van uw autobanden.

Banden wisselen: u kunt erop wachten

Voor het verwisselen van uw autobanden kunt u telefonisch of eenvoudig online een afspraak plannen. Op de dag van de afspraak brengt u uw auto naar ons en gaan wij voor u aan het werk. Een bandenwissel gaat doorgaans redelijk snel. U kunt bij ons dus wachten totdat het werk verricht is. En de kosten? Die zijn bij ons gewoonweg laag. We checken bij elke bandenwissel ook of de diepte van het profiel en de spanning op de banden nog goed zijn. Zo niet,  dan kunnen we direct waarschuwen als de banden oud en versleten zijn. Een veilig idee.

Wanneer banden wisselen?

Vaak wachten mensen net even te lang als ze hun autobanden willen omwisselen. Op het moment dat het bijvoorbeeld gaat ijzelen of sneeuwen, komt u er ineens achter dat u nog op zomerbanden rijdt. Houd daarom de algemene stelregel aan: winterbanden werken beter dan zomerbanden als de temperatuur lager wordt dan 7 graden. Houd dus vooral de buitentemperatuur in de gaten en laat het niet afhangen van sneeuw en gladheid.

Opslag?

Heeft u thuis geen ruimte? Geen probleem, bij Auto & Service kunt u ook uw banden opslaan.

Wilt u ook dat de banden van uw auto twee keer per jaar omgewisseld worden? Neem dan contact met ons op of maak direct een werkplaatsafspraak online.

 

Kv8CKx0wjBMzD1nAH7zgWtKqR82zAHKM4O57lriH.jpeg