Vervangend vervoer

VERVANGEND VERVOER

 

 Energiebewust vervangend vervoer

ENERGIEBEWUST VERVOER

 

Vervangend vervoer

Als uw auto voor onderhoud of reparatie bij Auto & Service staat, kunt u op een voordelige manier een vervangende auto huren. Er staan jonge, representatieve vervangend vervoer auto’s voor u klaar om u te voorzien van mobiliteit.  Alle auto’s zijn voorzien van een radio en een airconditioning. Alle auto's hebben een energielabel A en hebben een daardoor een gunstig brandstofverbruik. Belangrijk is wel dat u tijdig een afspraak maakt met onze werkplaatsreceptie zodat we een auto voor u kunnen reserveren.
De kosten van de huurauto’s zijn € 14,95 per dag voor particulieren bij een onderhoudsbeurt. De prijs is inclusief: verzekering, houderschapsbelasting, reparatie en onderhoud. De prijs is exclusief verreden brandstof. De auto zal voor het inleveren afgetankt moeten worden.
Aangezien Auto & Service vindt dat auto's het milieu al voldoende vervuilen, is er bewust gekozen voor vervangend vervoer dat allemaal voorzien is van groene A energielabels.

 

Breng- & haalservice

Naast vervangend vervoer bieden we een breng & haalservice. Auto & Service brengt u graag even naar een bestemming in de buurt. Het is eveneens mogelijk uw (lease)auto voor een beurt thuis of op de werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt uw auto dan netjes weer bij u afgeleverd. Voor de bedrijven op het bedrijventerrein Westermaat in Hengelo bieden we deze service zelfs zeer actief aan: de Westermaat Service. Zo kunt u de gewoon aan het werk, terwijl wij uw auto repareren of een onderhoudsbeurt geven.


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy