Animatie_inhoudsbloklinks_9_11_wintercheck

Ruitreparatie inplannen
sterreparatie

Sterreparatie

 

 

Ruitenservice

Een steen op uw voorruit kan op ieder willekeurig moment voorkomen. Iedere automobilist kent het gevaar van opspattende steentjes. Een klein steentje is al voldoende om een lelijke ster in de voorruit veroorzaken. Deze belemmert niet alleen het zicht, maar verzwakt ook de voorruit. De ruiten van uw auto vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Het is dan ook verstandig om schade aan uw autoruit zo snel mogelijk te laten repareren en indien nodig te vervangen. Gelukkig kan Auto & Service de schade meestal eenvoudig repareren en zo verdere problemen voorkomen.

Reparatie van uw voorruit

Auto & Service kan kleine schades eenvoudig repareren met speciaal kunsthars. Voor een optimaal resultaat verwijderen we eerst alle vocht, verontreinigingen en eventueel luchtbelletjes met een zogenaamde vacu�mklok. Daarna wordt de speciale hars in de voorruit ge�njecteerd om de beschadiging te repareren.

Voorkom apk-herkeuring

Daarnaast kan Auto & Service v��r uw APK-keuring uw ruit beoordelen en zo een eventuele herkeuring voorkomen. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK-keuring immers een reden zijn om uw auto af te keuren.

Auto & Service doet bijdrage in eigen risico

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan is een ruitreparatie meestal helemaal gratis. Moet u een voor- of achterruit laten vervangen, dan heeft u bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. Auto & Service neemt het verschil in eigen risico met de glasreparatiebedrijven voor zijn rekening, zodat u tegen dezelfde voorwaarden als bij de glasreparatiebedrijven uw ruit kunt vervangen. Maar dan bij de specialist met onze kennis en service. 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy