Dakkoffers

 

Dakdragers

 

Fietsdragers

 

Wintersport

 

Past uw bagage niet in uw auto, wilt u uw fietsen meenemen tijdens vakantie of gaat u op wintersport? Wij hebben voor elke auto een passende oplossing.

Auto & Service is een depot van Rent-A-Skibox. Rent-A-Skibox is de specialist op het gebied van verhuur en verkoop van dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, enz. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op vakantie te gaan.
Wij hebben een zeer ruim assortiment en nagenoeg alle producten zijn uit voorraad of zeer snel leverbaar.

 

Online reserveren

Op de website van Rent-A-Skibox kunt u online uw bestelling plaatsen of reserveren. Aan de linkerzijde van de website vind u het navigatiemenu, waarin u uw keuzes kunt maken. Wij hebben voor elke auto een passende oplossing. U kunt er voor kiezen dat onze monteurs uw dakdragers, dakkoffer of fietsdrager monteren.
Voor meer comfort tijdens uw autoreis hebben wij zelfs navigatiesystemen en flitsmelders te koop of te huur. En gaat u op reis met kinderen, dan kunt u bij Rent-A-Skibox terecht voor een autoreiswieg, rugdrager of soortgelijke producten.

 

Verkoop en verhuur

U kunt de meeste producten bij ons zowel kopen als huren. De uitgebreide product- en prijsinformatie kan u helpen om een goede afweging te maken tussen huur of koop.
Heeft u ondanks de informatie op de website van Rent-A-Skibox nog vragen of wilt u gewoon een goed advies, dan staan wij u uiteraard graag te woord.

 


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy