Rondleiding door ons bedrijf

 

AUTO & SERVICE

Kom eens kennis maken. Een vers kopje koffie staat voor u klaar!

 

 

KOFFIEHOEK

Onze wachtruimte. Verse koffie, thee of cappuccino staat voor u klaar!

 

 

WERKPLAATS

Kom langs in onze werkplaats en maak kennis met onze monteurs!

 

 

RECEPTIE

Onze ontvangstbalie, waar we u ten alle tijden te woord kunnen staan!

 

 

WERKPLAATS

Kom langs in onze werkplaats en maak kennis met onze monteurs!

 

 

BOSCH CAR SERVICE

 

Ontstaan

Auto & Service is opgericht in 2009. Geen ideaal moment om een autobedrijf op te starten. De economie is in diepe recessie en de autoverkoop is dramatisch laag. In 2009 zijn we samen werkzaam geweest bij een SEAT dealerbedrijf. Door de schaalvergroting binnen de autosector is dit dealerbedrijf in 2009 overgenomen door een groot autodealerconcern. 

Na deze overname hebben we met een aantal personeelsleden de koppen bij elkaar gestoken. Wij zijn van mening dat kleinschaligheid juist datgene oplevert wat de klant wenst, ondanks de economische recessie. Door klein te zijn kunnen we inspelen op de wensen van de klant en kunnen we voldoen aan de behoefte van de klant, zowel voor het onderhoud van de auto als voor de verkoop van de auto. Wij doen wat we zeggen en komen onze afspraken die we met u hebben gemaakt na. We gaan zelfs zover dat we geen auto’s voor verkoop op voorraad hebben, maar juist de auto die u wenst voor u opzoeken. Dit resulteert in lage voorraadkosten en huisvestingskosten en dus uiteindelijk ook nog in een scherpe prijs voor u als consument! Dat is pas inspelen op uw wensen. 

Wij werken zo omdat wij gewoon vinden dat het zo hoort!

Dat we dit niet alleen vinden, blijkt niet alleen uit onze klantbeoordelingen, maar ook uit diverse onderscheidingen die Auto & Service sinds de oprichting heeft gekregen:

Missie

Auto & Service heeft zich als missie gesteld om de professionele specialist in onderhoud en verkoop van Audi, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen in de regio Hengelo te worden. Dit wil Auto & Service bereiken door aan de behoeften van de klant te voldoen en door te werken met een transparante prijs. Ook vinden we bij Auto & Service dat auto’s het milieu al voldoende vervuilen, waardoor wij proberen iets terug te doen voor ons milieu.

Hoe bereiken we dat?

Auto & Service wil deze missie bereiken door zich met name te richten op de merken Audi, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook in de toekomst willen we u kunnen blijven bedienen, daarom is training en opleiding van ons personeel van groot belang. Om getraind te blijven in de modernste technologische ontwikkelingen hebben we ons aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch is de grootste leverancier in de autosector van auto-onderdelen en –elektronica. Bosch Car Service kan zich geheel vinden in onze missie en wij kunnen ons vinden in hun dienstverlening. Dit heeft geleid tot een goede samenwerking. Dit merkt u als klant aan onze professionele automonteurs. 
Daarnaast zijn we lid van VOVAS: een groep onafhankelijke autobedrijven die gespecialiseerd zijn in Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen. Door onze kenneis te bundelen en van elkaar te leren, kan Auto & Service dagelijks voor u klaar staan als dé specialist in Twente voor uw Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen.

Auto & Service werkt met heldere prijzen voor onderhoudsbeurten en reparaties. Voorafgaand aan reparaties overleggen we altijd met u als klant voor uitleg over de reparatie en toestemming van de reparatie. Zo komt u nooit voor verassingen te staan! Daarnaast u kunt bij elke onderhoudsbeurt rekenen op een jaar lang gratis mobiliteitsservice van Auto & Service. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft een geruststellend gevoel! En als verassing wassen we uw auto bij reparatie en onderhoud.

Lease-auto en fabrieksgarantie

Tevens heeft Auto & Service samenwerkingscontracten met vrijwel alle leasemaatschappijen. We zijn zelfs first supplier van Leaseplan! Dus ook met uw lease-auto kunt u terecht bij Auto & Service! Ook voor fabrieksgarantie kunt u bij Auto & Service terecht. Door uw auto te onderhouden bij Auto & Service wordt uw auto onderhouden conform de voorschriften van de fabrikant. Daardoor behoudt u uw fabrieksgarantie.

Als laatste steunt Auto & Service de Stichting Nationale Boomfeestdag. Iedereen veroorzaakt uitstoot van het broeikasgas 
CO2, ook onder andere door auto te rijden. Auto & Service wil een bijdrage doen in de compensatie van de CO2 uitstoot van auto’s. Het compenseren van vrijgekomen broeikasgassen kan onder andere door bomen te planten. Bomen hebben voor hun groei kooldioxide (CO2) nodig die ze uit de lucht halen. Op die manier compenseren ze de uitstoot van CO2. Auto & Service ondersteunt daarom stichting de nationale boomfeestdag. Klanten kunnen een donatie doen na het onderhoud van hun auto of bij aanschaf van een auto. Jaarlijks zal Auto & Service het verzamelde geld doneren aan de Stichting Nationale Boomfeestdag, zodat er nieuwe bomen geplant kunnen worden, die voor hun groei CO2 uit de lucht betrekken.

Waarom Auto & Service kiezen

Waarom kiest u voor het onderhoud bij Auto & Service:

 • Gespecialiseerd in Audi, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens
 • Bosch Car Service Dealer
 • Vovas-lid (Vereniging van onafhankelijke Volkswagen en Audi specialisten)
 • Goed opgeleid personeel
 • Voorzien van alle technische informatie van alle automerken
 • Voorzien van uitleesapparatuur die up-to-date is voor alle merken
 • Montage van kwaliteitsonderdelen
 • Komen onze gemaakte afspraken na
 • Transparante prijzen
 • Scherp uurloon
 • Samenwerking met vrijwel alle leasemaatschappijen voor onderhoud van uw lease-auto
 • U behoudt uw fabrieksgarantie
 • Duidelijke uitleg van benodigde reparaties
 • U geeft zelf toestemming voor elke reparatie aan uw auto
 • Elke onderhoudsbeurt inclusief mobiliteitsservice
 • Leenfiets of vervangend vervoer
 • Auto & Service levert een positieve bijdrage aan het milieu

U ziet het, meer dan voldoende redenen te kiezen om het onderhoud en de reparaties aan uw auto bij Auto & Service te laten uitvoeren. Maar waarom zou u een auto aanschaffen bij Auto & Service:

Ook voor de aanschaf van uw droomauto meer dan voldoende redenen. Kortom is Auto & Service de specialist voor de aanschaf, het onderhoud en reparatie van uw auto!


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy