Animatie_inhoudsbloklinks_9_11_wintercheck

 

Onderhoud inplannenblokken_boschcarservicegarantie_algemeen_01

Lease 

Bosch Service - onderhoudblokken_boschcarservicegarantie_algemeen_01

Betaalbaar

 

Auto & Service: gewoon omdat het zo hoort!

Bij Auto & Service bent u van harte welkom voor onderhoud van uw auto! Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Auto & Service levert kwaliteit en komt zijn afspraken na. Gewoon omdat wij vinden dat het zo hoort! Auto & Service is niet alleen goed en levert service, maar is ook nog eens verrassend betaalbaar. Daarnaast u kunt bij elke onderhoudsbeurt rekenen op een jaar lang gratis mobiliteitsservice van Auto & Service. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft een geruststellend gevoel! 

Lease-auto

Dat geldt ook voor uw lease-auto. Met uw lease-auto bent u eveneens van harte welkom voor onderhoud van uw auto. Auto & Service heeft samenwerkingscontracten met vrijwel alle leasemaatschappijen. We zijn zelfs first supplier van Leaseplan! Ook voor fabrieksgarantie kunt u bij Auto & Service terecht. Door uw auto te onderhouden bij Auto & Service wordt uw auto onderhouden conform de voorschriften van de fabrikant. Daardoor behoudt u uw fabrieksgarantie.

Compleet dienstenaanbod

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Audi, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Maar ook andere merken zijn welkom. Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of ruitreparatie en aircocontroles: bij Auto & Service bent u aan het juiste adres. Doordat wij onderdeel zijn van Bosch Car Service hebben wij van alle merken de technische informatie tot onze beschikking. En kunnen we alle merken uitlezen met onze geavanceerde Bosch uitleesapparatuur. Kom langs of maak een afspraak online!

Bosch Car Service

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service-garages via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer.
De ontwikkelingen in de autobranche gaan razendsnel. Prestaties verbeteren, het veiligheidsniveau wordt steeds hoger, milieu en verbruikseisen zijn belangrijker dan ooit. De auto van nu zit al vol met elektronica, de auto van morgen zal helemaal een rijdende computer zijn. Kennis blijkt snel verouderd te zijn. Doordat wij onderdeel uitmaken van Bosch Car Service zijn wij klaar voor morgen! Bosch zorgt voor de training van ons technisch personeel zodat zij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste techniek. Tevens levert Bosch onze diagnose apparatuur en software, zodat we alle merken kunnen uitlezen. Als laatste is er een technische vraagbak, opgebouwd door het wereldwijde netwerk van Bosch Car Service. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op!

Betaalbaar, voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Wij werken met vaste en heldere tarieven voor onderhoudsbeurten. U weet bij afgifte van uw auto wat u moet betalen voor de opgegeven werkzaamheden. Doordat onze monteurs 's ochtends eerst aan alle auto's diagnose stellen, weet u tijdig of er extra kosten zijn. U wordt 's ochtends al gebeld door de receptionist met de prijs voor eventuele extra werkzaamheden om uw auto op en top te repareren. Omdat we gebruik maken van Bosch onderdelen weet u ook zeker dat nooit te veel betaalt. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Auto & Service is dus verrassend betaalbaar! En elke onderhoudsbeurt is inclusief een jaar mobiliteitsservice. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft een geruststellend gevoel!

Kortom: gewoon omdat het zo hoort!
U heeft vast geen bijzondere dingen gelezen. U denkt vast dat een garagebedrijf zo hoort te werken. Dat vinden wij ook en daarom doen we dat ook! Uw auto is dus bij Auto & Service in goede handen!


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy