NIEUWS AUTO'S ALGEMEEN

Video: BMW 440i Gran Coupé vs. Kia Stinger dubbeltest

BMW's voelen zich een doorgaans prima thuis op het circuit, ook al is de 440i xDrive Gran Coupé misschien niet de meest voor de hand liggende keuze. De reden waarom we hem het Zandvoortse asfalt op sturen, is de Kia Stinger. Dat is niet alleen de grootste, sterkste, snelste en duurste Kia ooit, hij zou dankzij de bemoeienis van voormalig BMW M-man Albert Biermann ook qua rijden zijn mannetje moeten staan. Hoe pakt dat uit?

Facelift Friday: Hyundai Atos

Noodzaak vanuit de wetgeving heeft een Koreaans merk niet, maar het smalle, hoge koetsje van de eerste Hyundai Atos doet desondanks sterk denken aan de fameuze kei-cars uit Japan. De auto maakte gedurende z'n leven een forse metamorfose door.

Nieuwe Volkswagen Golf komt volgend jaar

Volkswagen pompt 1,8 miljard euro in de ontwikkeling van de achtste generatie van de Volkswagen Golf. Nog een kleine anderhalf jaar duurt het voor de productie start.

Tuner TopCar stort zich op Lamborghini Urus

Tuner TopCar meldt dat het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van een bodykit voor de Lamborghini Urus.

Mazda opent nieuwe motorenfabriek

Om het productiecapaciteit in Thailand te vergroten, heeft Mazda miljoenen euro's in een nieuwe motorenfabriek geïnvesteerd.

Bentley met Bentayga naar Pikes Peak

Bentley laat weten dat het op 24 juni een Bentayga zal inzetten tijdens de Pikes Peak International Hill Climb.

Rij-impressie: Audi RS4 Avant

Audi's nieuwe RS4 is er alleen als stationwagon, net als vroeger. En hij heeft een V6 met twee turbo's, net als vroeger. Zijn uitstraling is daarentegen toch anders dan vroeger.

Johnson ziet wel wat in een Kanaalbrug

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson vindt dat er een nieuwe verbinding nodig is tussen zijn land en Frankrijk en heeft geopperd dat een brug over Het Kanaal misschien een goede oplossing is. Hij deed de suggestie tijdens een top tussen de twee landen in Groot-Brittannië, aldus de BBC.

Onder het mes: Jeep Renegade

Jeeps Renegade heeft inmiddels enkele jaren showroomervaring. Tijd voor een facelift!

Nieuwe Hyundai Santa Fe duikt weer op

Hyundai is druk bezig met het vernieuwen van zijn modellen. Daar hoort natuurlijk een nieuwe generatie Santa Fe bij, een SUV die nu weer in camouflagetrim is opgedoken.

Bron: www.autoweek.nl

 

Onderstaande de nieuwste Facebook berichten van Auto & Service. Like ook gelijk onze bedrijvenpagina. Onder deze Facebook berichten staat divers ander nieuws over Auto & Service.

Nieuws Auto & Service

 


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy