NIEUWS AUTO'S ALGEMEEN

Video: Citroën C4 Cactus - AutoWeek LAB

Citroën heeft de C4 Cactus opgefrist. Onder andere het uiterlijk is aangepakt en ook de vering kreeg een upgrade. Een aantal lezers die deelnemen aan het AutoWeek LAB zijn uitgenodigd om kennis te maken met de vernieuwde C4 Cactus, op en om het testcircuit in Lelystad.

Lekker anders: Gumpert RG Nathalie

Roland Gumpert, bekend van z'n gelijknamige sportautomerk en langdurig werkzaam bij Audi, is alweer enige tijd in China aan de gang. Het blijft dan ook niet stil nu in Beijing het grote Auto China aan de gang is: dit is de interessante RG Nathalie!

Geely toont Concept Icon

Het concept-car-feestje in Beijing gaat nog even door. Geely toont op Auto China deze Icon, een – alweer- SUV, maar dan in een minder geijkt jasje.

Officiële prijs Polestar 1 bekend

Goed nieuws voor alle 7.000 geïnteresseerden in de Polestar 1, want de vraagprijs is inmiddels vastgesteld. Aan het einde van dit jaar start het merk met de bouw van de eerste pre-productiemodellen.

613 verkeersdoden in 2017

Het afgelopen jaar waren er 613 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Dat is een lichte daling ten opzichte van 2016, toen 629 mensen het leven lieten in het verkeer.

Nederland koopt duurdere auto's

De gemiddelde aanschafprijs van een in Nederland gekochte nieuwe auto is opnieuw gestegen. In 2018 gekentekende personenauto's zijn nu al ruim ? 1.000 duurder dan exemplaren die begin 2017 werden verkocht.

Nieuwe Audi A1 nagenoeg volledig in beeld

De Audi A1 is van zijn compacte broertjes binnen de Volkswagen Groep de oudste en dat betekent ook dat de A1 spoedig volledig wordt vernieuwd. De tweede generatie van de kleinste Audi laat zich nu wel heel goed bekijken.

'Autopas NAP voorbeeld voor Europa'

Door geknoei met de kilometerteller kunnen kopers van een tweedehands auto in veel Europese landen voor honderden of zelfs duizenden euro het schip ingaan. De Nederlandse Nationale Autopas en de Belgische Car-Pass verdienen navolging in andere landen om dergelijke fraude de wereld uit te helpen, vindt de transportcommissie van het Europees Parlement.

Facelift voor Renault Twingo komt eraan

In Spanje is het kleinste model uit de Renault-familie gehuld in een camouflage-jasje voor het eerst in beeld gekomen. Tijd voor een facelift, waarbij zo te zien de neus en kont op de Franse tekentafel belandde.

Bosch: diesel heeft wel toekomst

Diesel heeft de toekomst en is allerminst ten dode opgeschreven. Dat zegt de autotoeleverancier Bosch, die een nieuwe technologie voor dieselmotoren heeft ontwikkeld. Die zouden dankzij kunstmatige intelligentie slechts een fractie van de wettelijk toegestane uitstoot hebben.

Bron: www.autoweek.nl

 

Onderstaande de nieuwste Facebook berichten van Auto & Service. Like ook gelijk onze bedrijvenpagina. Onder deze Facebook berichten staat divers ander nieuws over Auto & Service.

Nieuws Auto & Service

 


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy