thumb400_afbeelding_5

Persoonlijk
header2

Mobiliteit
header3

Maatwerk
 

Auto & Service: mobiliteit is maatwerk

Auto's leasen is maatwerk. Of het nu gaat om één of driehonderd auto's, de mobiliteit van uw personeel en de auto's zijn essentieel voor uw onderneming. Auto & Service is gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk dat past bij de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf en uw budget. Onze kracht is dat wij alles goed voor u regelen, zodat u er zelf zo weinig mogelijk tijd aan hoeft te besteden en dat uw kosten zo laag mogelijk blijven. Auto & Service heeft geen eigen leasemaatschappij, maar werkt samen met een kleinschalige leasemaatschappij. Hierdoor kan Auto & Service optreden als intermediair en u een onafhankelijk, juist en marktconform geprijsd advies geven. Als u met Auto & Service samenwerkt, kunt u rekenen op een diversiteit aan mogelijkheden, een toonaangevende service, een actuele visie op leasing en een team gedreven specialisten. Voor personenauto's en bedrijfswagens.

 

Snel, persoonlijk en adequaat

Door onze compacte organisatie werkt u met een vaste contactpersoon. We zijn dus persoonlijk op de hoogte van uw situatie. Wij kunnen snel en adequaat inspelen op uw vragen en wensen.

 

Deskundig en gedreven

Al onze medewerkers staan voor deskundigheid. Onze mensen hebben verstand van leasing en van auto's, maar kennen ook het belang van de aspecten die betrekking hebben op secundaire arbeidsvoorwaarden, bijtelling, aan- en verkoop van wagenparken etc. Allrounders die met u mee kunnen denken naar de juiste invulling voor uw bedrijf.

 

Concurrerend en transparant

Door onze sterke en onafhankelijke positie in de markt kunnen wij altijd voor u de beste deal realiseren. Wij werken met sterke partners voor de gunstigste tarieven bij lease, verzekeringen en onderhoud.

Gewoon omdat het zo hoort!

Neem voor een offerte contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 074 - 25 00 318. We komen vervolgens persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Hassinkweg 15 te Hengelo.


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy