slim_lease

Zonder zorgen
leasevormen

Flexibiliteit
 

lease

Zekerheid
finance_one_stop_big

Transparant
 

Operational lease. Alles geregeld voor een vast bedrag per maand

Bij operational lease least u zonder zorgen. Wij nemen u alle financiële en operationele zorgen uit handen. Alles wordt voor u geregeld voor een vast bedrag per maand. Auto & Service biedt binnen operational leasing meerdere varianten aan. Van netto-operational lease tot en met full operational lease, waarin alle voorkomende kosten in één totaalpakket zijn inbegrepen, zoals:

 • Verzekering, WA en casco
 • Ongevallenverzekering voor inzittenden
 • Kosteloos meeverzekeren van privé accessoires (tot een maximum bedrag)
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Administratiekosten
 • Onderhoud, banden en reparaties
 • Vervangend vervoer in binnen- en buitenland
 • 24 uur mobiliteitsservice binnen heel Europa
 • Mogelijkheden tot het opschorten van het contract
 

Short lease. Flexibel leasen tegen lage kosten

Shortlease is bij uitstek de invulling voor bedrijven die flexibel willen leasen en willen beschikken over jonge, representatieve en comfortabele auto's. Met shortlease least u bij ons een auto zonder een lange contractverplichting. Short lease is ideaal voor bijvoorbeeld startende bedrijven, bij personeel in proeftijd of met kortlopende arbeidsovereenkomsten. Door de korte contracten, de snelle opzegbaarheid (zonder extra kosten) en de mogelijkheid om auto's op afroep te reserveren bent u flexibel in uw mobiliteit, zonder vaste en langdurige verplichtingen. Voordeliger dan huren, flexibeler dan leasen. Omdat Auto & Service hiervoor auto's inzet die op afroep inzetbaar zijn, kunnen wij u, naast de voordelen van een korte contractsduur, verzekeren van lage maandlasten. Shortlease is dus dubbel interessant. Een ideale optie voor ondernemers die flexibel willen werken en tevens de kosten onder controle willen houden.

 

Financial lease. Flexibiliteit en zekerheid in één oplossing

Met financial lease wordt u zelf economisch eigenaar van de auto. Samen met Auto & Service bepaalt u zelf het financieringsbedrag en de looptijd van het leasecontract. Auto & Service biedt gunstige financieringsmogelijkheden met zeer gunstige rentetarieven. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om flexibel te leasen met de zekerheid van een vast maandbedrag. De rente blijft namelijk de gehele looptijd van het leasecontract ongewijzigd. Na de laatste leasetermijn wordt u juridisch eigenaar van de auto. Bijkomend voordeel is dat u als ondernemer, onder voorwaarden, over de mogelijkheid beschikt van investeringsaftrek. Uw liquiditeit en uw mobiliteitseisen op peil met één interessante combinatie.

 

Verzekeringen bij Auto & Service. Goed en gunstig geregeld

Het is belangrijk dat uw auto goed is verzekerd. Wanneer u zaken doet met Auto & Service, dan kan de verzekering uitstekend door ons worden verzorgd. Maar wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf uw verzekeringen te regelen. Wat u wenst. Verzekeringsmaatschappijen bepalen hun premies per regio. Onze regio valt onder de minimum premies. Daar bovenop genieten onze klanten van extra voordelige verzekeringsvoorwaarden. Van vaste tarieven. Een verankerde bonus/maluspositie. En aan tijdverlies door schadegevallen hoeft u zich niet langer te ergeren. Het regelen van de verzekeringen via Auto & Service levert u dus aanzienlijke voordelen op.

Ongevallen inzittendenverzekering en schadeverzekering voor inzittenden

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor uw personeel vanwege de werkgeversaansprakelijkheid. In bepaalde gevallen bent u dus ook aansprakelijk voor de bestuurder en inzittenden van uw bedrijfsvoertuigen Een goede schadeverzekering voor inzittenden is geen overbodige luxe. Auto & Service biedt u verschillende interessante mogelijkheden waarmee u deze risico's tot een minimum beperkt.

 

Onderhoud. De zekerheid van vaste prijs

Het beheer van uw wagenpark is onze specialiteit. Het beheersen van de onderhoudskosten is daar een belangrijk onderdeel van. We garanderen veiligheid en betrouwbaarheid tegen de een vaste aantrekkelijke prijs. Tegen onverwachte hoge kosten bent u gedekt. Het enige wat u hoeft te doen is tijdig afspreken met uw garage. Auto & Service en onderhoud, een gunstige combinatie waarmee u op tijd en geld bespaart.

 

Sale en lease back

Auto & Service beschikt over de mogelijkheid om uw huidige auto of wagenpark, die u nu in eigendom heeft, van u aan te kopen en vervolgens aan u te leasen. Aantrekkelijke om uw liquiditeitspositie te versterken en te profiteren van de gunstige en flexibele leasevoordelen die wij u kunnen bieden. Sale en lease back biedt u tal van voordelen:

 • U verbetert de liquiditeit van uw onderneming
 • U profiteert van informatie waarin alle kosten van uw wagenpark continu in beeld worden gebracht
 • Uw autokosten zijn voortaan elke maand gelijk en daardoor gemakkelijk budgetteren
 • Alles wordt voor u geregeld, u heeft er geen omkijken naar
 • U profiteert direct van onze toegevoegde waarde bij reparatie, onderhoud en schadeafwikkeling

Auto & Service: gewoon omdat het zo hoort!

U ziet, wij bieden verschillende mogelijkheden. Neem voor een offerte contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 074 - 25 00 318. We komen vervolgens persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Hassinkweg 15 te Hengelo.

 

 

 

 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy