Auto & Service is verhuisd naar nieuw bedrijfspand

Auto & Service is 13 december 2016 verhuisd naar een nieuw, efficiënt complex aan de Vosboerweg 3. Het complex ligt op een steenworp afstand van de oude locatie. Bij de verbouwing stonden transparantie, efficiëntie, service en duurzaamheid centraal. De indeling van het nieuwe pand is identiek: compacte showroom, ruime werkplaats en veel transparantie. Nieuwsgierig? We nodigen u graag uit om te komen kijken. De koffie staat voor u klaar!

Hieronder staan foto's van de eerste foto's van het eindresultaat en het persbericht wat is uitgegeven na de verhuizing. Via deze link kun je foto's en films van de verbouwing zien. 

 

Persbericht:

Auto & Service is verhuisd naar nieuw bedrijfspand

Audi, Seat, Škoda en Volkswagen specialist groeit door transparantie en service

Hengelo – Auto & Service is verhuisd naar een nieuw, efficiënt complex aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. Hier kan men terecht voor alle service en verkoop van Audi, Seat, Škoda en Volkswagen. De nieuwe locatie ligt ook op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo op slechts 100 meter van het oude pand. 

Auto & Service is dé specialist in verkoop en onderhoud van de merken Audi, Seat, Škoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Het autobedrijf maakt onderdeel uit van Bovag en Bosch Car Service. Ook met uw lease-auto of voor afhandeling van fabrieksgarantie kunt u bij Auto & Service terecht. Auto & Service is vooruitstrevend en klantgericht; de stem van de klant bevestigt dit. Auto & Service werkt op een transparante wijze en dit heeft zelfs geresulteerd in een fotokaart die u samen met de werkplaatsfactuur meekrijgt. Op deze fotokaart staan foto’s, gemaakt door de monteurs, van de werkzaamheden uitgevoerd aan uw auto. Het autobedrijf heeft alles onder één dak en biedt nieuwe concepten aan zoals gratis mobiliteitsservice bij onderhoud, Auto Onderhoud Plan, bandenopslag, verlengde garantie, lease en verhuur.

Ondernemer Tim Mangelaars spreekt van Auto & Service 2.0. ‘Afgelopen jaren hebben we bewezen klant- en servicegericht te werken. Dit blijkt niet alleen uit onze onderscheidingen als Bovag Autobedrijf van het Jaar en de Topper Award van BesteGarage.nl, maar met name uit onze klantbeoordelingen! Door deze transparante en servicegerichte werkwijze zijn we nu uit het bestaande pand gegroeid. Toen we in 2010 zijn gestart met Volkswagen Audi specialist Auto & Service hadden we niet durven dromen dat we nu al moeten verhuizen naar een ruimere locatie. Door de verhuizing kunnen we efficiënter te werk gaan, waardoor we de klant nog beter van dienst kunnen zijn. We kunnen ons serviceniveau naar een nog hoger niveau tillen, waardoor ik durf te spreken van Auto & Service 2.0.
Het nieuwe complex ligt nog geen minuut van het bestaande pand vandaan. Bij de verbouwing heeft duurzaamheid centraal gestaan, zodat we ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd blijven. Zo hebben we met het gehele team het bestaande pand gesloopt, maar zo dat we alle bouwmaterialen konden hergebruiken. We hebben niet eens één nieuwe gipsplaat hoeven te kopen voor de uitgebreide verbouwing!

Uiteraard is bij de verbouwing dezelfde transparantie als in het huidige pand toegepast, waardoor de klant weer kan meekijken vanuit de showroom in de werkplaats. Zélfs vanuit de straat kan men in de werkplaats kijken! Op de nieuwe locatie zullen ook onze lease-activiteiten en de verhuuractiviteiten van Rent en Go worden uitgebreid. Met recht dus: Auto & Service 2.0.‘

Bent u al nieuwsgierig, dan zien we u graag bij ons in het nieuwe autobedrijf. Een vers kopje koffie staat voor u klaar! U kunt terecht op ons nieuwe adres Vosboerweg 3 in Hengelo.

 

Terug naar nieuws


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy