Minister Henk Kamp opent Auto & Service

Auto & Service is de specialist in Audi, Seat, Škoda en Volkswagen voor Twente. Het bedrijf is onlangs verhuisd naar een hypermodern pand. De verbouwing van de nieuwe locatie is duurzaam uitgevoerd door het hergebruiken van de bouwmaterialen die vrijkwamen bij de sloopwerkzaamheden van het pand. Henk Kamp nam door het aansluiten van een elektrische stekkerkabel het pand officieel in gebruik.

Speech Henk Kamp tijdens officiële opening Auto & Service

Auto & Service is in 2015 begonnen met de verbouwing van de nieuwe locatie. In de werkplaats zijn nu 9 werkplekken en er is opslag voor zo’n 600 winterwielsets. Bij de verbouwing is bewust gekeken naar hergebruik van bouwmaterialen. Zo heeft het team van Auto & Service zelf de sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Daarbij zijn veel materialen behouden en opgeslagen, zoals kabelgoten, luchtleidingen, radiatoren, binnendeuren en -kozijnen. Bij de opbouw zijn vrijwel al deze bouwmaterialen hergebruikt. Er is uiteindelijk niet eens één nieuwe gipsplaat aangeschaft voor de verbouwing.

Eigenaar Tim Mangelaars van Auto & Service: “Auto’s vervuilen het milieu al voldoende. Als autobedrijf heb je de taak om duurzaam te ondernemen. Door hergebruik van bouwmaterialen hebben we op een duurzame wijze een prachtige nieuwe locatie kunnen opbouwen. We zijn ook op deze locatie weer ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd.

Onder grote belangstelling opende Minister Henk Kamp van Economische zaken Auto & Service 2.0. Minister Henk Kamp: “Het MKB is de ruggengraat van de Nederlandse economie. De harde kern van het MKB zijn kleinere bedrijven met enkele tot meerdere medewerkers. Auto & Service is daar een prachtig voorbeeld van met een zeer gedreven ondernemer. Ik vind het geweldig om dit mooie bedrijf te mogen openen. Een bedrijf met liefde voor auto’s en meerwaarde voor klanten. Ook voor de toekomst zijn er nog voldoende uitdagingen als de emissie loze auto en de verwerking van de data die een auto inmiddels al genereerd. Daar is het team van Auto & Service zich al op aan het voorbereiden en het is onderwerp van gesprek.”

Auto & Service is de specialist in Audi, Seat, Škoda en Volkswagen voor de regio Twente. Service, transparantie en kwaliteit staan centraal met als doel om een goede vertrouwensband op te bouwen met de klant. Je kunt er terecht voor onderhoud en reparatie van de auto, maar ook voor een onderhoudsabonnement, verkoop, leasing en verhuur.

Hieronder staan meer foto's van de officiële opening.

Officiële openingen Auto & Service door Minister Henk Kamp

Officiële openingen Auto & Service door Minister Henk Kamp

Officiële openingen Auto & Service door Minister Henk Kamp

Officiële openingen Auto & Service door Minister Henk Kamp

 

Terug naar nieuws.


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy