Auto & Service is Autobedrijf van het Jaar Oost Nederland

Het is feest in Hengelo, want Auto & Service won op 1 oktober de derde prijs van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2013-2014. Daarmee is het bedrijf gelijk het beste Autobedrijf 2013-2014 van Oost-Nederland. De ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd vond plaats tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nijkerk. Volgens de vierkoppige vakjury staat het bedrijf van Tim Mangelaars absoluut terecht in de top 3 van de beste autobedrijven van Nederland.

In totaal deden maar liefst 3.400 BOVAG-autobedrijven mee aan deze verkiezing. Een plek in de top 3 is dus al een hele prestatie. Maar eenmaal in de finale, wilde Tim Mangelaars natuurlijk ook winnen. De ondernemer en zijn enthousiaste team zetten daarom alles op alles om te winnen. Helaas geen eerste plaats, maar wel een prachtige derde. Tim Mangelaars is uiteraard blij met het behalen van deze titel: ‘Het is een prachtige bevestiging voor het harde werken en altijd klaar staan voor onze klanten. Doordat nummer 1 en 2 in andere delen van het land zijn gevestigd, mogen we ons nu zelfs voor 2013-2014 het beste autobedrijf van Oost-Nederland noemen! We hebben waanzinnig veel aandacht van onze klanten en relaties ontvangen. Iedereen vindt dat we deze prijs ook echt verdiend hebben. Dat is in één woord geweldig te noemen! We hebben met het hele team al een mooi feest gevierd.’

Auto & Service wist om te beginnen met voldoende consumentenstemmen een plek in de halve finale te bemachtigen. Vervolgens is het BOVAG-autobedrijf geschouwd en getest door meerdere mystery shoppers. Ook bracht de vakjury een bezoek aan Tim’s prachtige bedrijf voor een persoonlijke kennismaking. Dit alles gaf voldoende input om Tim Mangelaars als de nummer 3 aan te wijzen. Belangrijkste selectiecriteria waren: klantbeleving, ondernemerschap en toekomstvisie.

Auto & Service

Auto & Service is een nieuw type autobedrijf in Hengelo. Het autobedrijf maakt onderdeel uit van Bovag en Bosch Car Service. Het is een merkonafhankelijk autobedrijf en is gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van de merken Audi, Seat, Skoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook met uw lease-auto of voor fabrieksgarantie kunt u bij Auto & Service terecht. Ze zijn niet gehouden aan contracten of verplichtingen van enig automerk. Die onafhankelijkheid waarborgt een advies dat zo goed mogelijk bij de klant past. Auto & Service is transparant, vooruitstrevend en klantgericht. Het autobedrijf biedt nieuwe concepten aan als gratis mobiliteitsservice bij onderhoud en autoonderhoudplan. De stem van de klant bevestigd dit.

 

Terug naar nieuws


 
footerlogos_kl info@autoenservice.nl • Vosboerweg 3 • 7556 BT • Hengelo • 074 - 25 00 318 • Disclaimer • Privacy policy